O nama

KRINEA - Estetski centar

Osoba koja je zadovoljna svojim izgledom spremna je, s osmijehom na licu, suočiti se sa svim izazovima današnjice. Vremena su užurbana, obaveza je svakim danom sve više i upravo je zato jako bitno odvojiti vrijeme za sebe i svoje užitke.

Krinea je vaš saveznik u području ljepote i njege lica i tijela, i samo ime centra u sebi krije nastavak nea što je latinski naziv za novost, a upravo je inovacija i kvaliteta temelj naše oaze ljepote i zdravlja.  Ovaj jedinstveni estetski centar na Kvarneru u regiju donosi novitete poput Ultraton futura pro i Dermatude tehnologija koje su dosad jedino bile dostupne u Zagrebu.

Krinea

Krinea - Estetski centar Rijeka

Najnovije tehnologije i vrhunska oprema samo su dio ponude jedinstvenog koncepta,  u prekrasno uređenom ambijentu i uz profesionalno osoblje u Krinei ćemo se pobrinuti da se osjećate dobro i da izgledate dobro te da svaki dolazak u našu beauty oazu za vas predstavlja izniman užitak.

Svojim klijentima nudimo individualan pristup i savjetovanje jer vjerujemo kako svmo svi drugačiji i kako se potrebe svake osobe razlikuju, na nama je da ih u zajedničkom razgovoru prepoznamo i vodimo vas na putu ljepote i zadovoljstva sobom.

Obratite nam se s povjerenjem, vaš Krinea tim.