Green Peel

GREEN PEEL Dr. med. Christine SCHRAMMEK

GREEN PEEL Dr. Schrammek je izvrsna, potpuno prirodna i biološka metoda za piling kože lica (i tijela) na bazi prirodnih sirovina s kojima se postiže potpuni piling gornjih slojeva kože, stimulira rast stanica i stvaranje kolagena te regenerira kožu.

Ova potpuno prirodna biljna metoda razvijena je medicinskim istraživanjima na temelju 50-godišnjeg iskustva dr. Christine Schrammek. Širom svijeta dokazana je kao izvrsna biološka metoda za piling kože lica i tijela. Za razliku od ostalih pilinga Green peel ne sadrži kemijske supstance ili sintetičke dodatke. To je savršeno siguran tretman i nema nuspojava. Ako biljni preparat nehotice dođe u dodir s očima, neće izazvati nikakvu iritaciju.

Uspjeh GREEN PEEL tretmana može se usporediti sa rezultatima kemijskog pilinga, mikrodermoabrazije kože, ili druge primjene vitamina. GREEN PEEL daje izvrsne rezultate na području: nečistoće i nepravilnosti kože, proširenih pora, preuranjenog starenja kože, bora, ožiljaka, trudničkih strija, celulita, gubitka elasticiteta u području trbuha, nadlaktica i bedara.

GREEN PEEL CLASSIC

Cilj ovog tretmana je OBNOVA kože. Tijekom masaže biljkama, gornji slojevi epiderme se uklanjaju, cirkulacija krvi, opskrba kisikom kao i metabolizam se poboljšavaju i potiču procesi obnove. Ovo skraćuje uobičajeno vrijeme obnove kože s 28 na 5 dana. Nakon pilinga pojavljuje se nova, svježa koža. Završni tretman ljepote vrijednim sastojcima hrani kožu.

Postupak tretmana: Očistimo kožu sa SUPER SOFT CLEANSEROM te toniziramo kožu sa HERBAL CARE losionom, zatim napravimo detaljnu analizu kože te odredimo stupanj pritiska i trajanje masaže u skladu s debljinom kože, emulgiramo kožu lica sa GEL SUPER PURIFIANT  i u međuvremenu parimo lice sa vapozonom, nanesemo GREEN PEEL biljni piling 3 grama i umasiramo na kožu lica, kada umasiramo lice prekrijemo lice sa kompresama te stalno vlažimo lice s vodom i koncentratom, nakon 20 minuta pažljivo uklonimo biljke sa lica  te nanesemo odgovarajuću kremu za lice.

Nakon 5 dana klijent dolazi ponovno na završni tretman koji se sastoji od čišćenja kože sa SUPER SOFT CLEANSEROM te toniziranjem kože sa HERBAL CARE losionom, zatim nanosimo masku i stavljamo gazu na lice te pustimo da djeluje 15-20 minuta. Nakon što uklonimo masku sa lica izvodimo opuštajuću masažu lica sa SKIN ELIXIROM oko 20 minuta, kao završnu kremu koristimo OPTIMUM PROTECTION kremu SPF 20.

Indikacije: seboroične kože, bez sjaja, masna koža slabe cirkulacije, kože s tendencijom nečistoća, mrlja, erupcija i formiranje lojnica, akne vulgaris i druge oblike akni, ožiljci, folikularna hiperkeratoza, grub ten, proširene pore, kod starije atrofične od sunca oštećene kože, koje pate od elastoze, određeni oblici hiperpigmentacije, koža sa sporim metabolizmom , koža koja treba osvježenje.


GREEN PEEL ENERGY

Cilj ovog tretmana je REGENERACIJA kože lica. Postupak stimulira cirkulaciju krvi, opskrbu kisikom i metabolizam stanice te vodi ka prirodnom poboljšanju teksture kože bez efekta guljenja. Koža je uočljivo opskrbljena s više energije i smanjuju se pojave na koži vezane uz starenje.

Postupak tretmana: Tretman počinje s osnovnim čišćenjem kože sa SUPER SOFT CLEANSEROM i toniziranjem kože s HERBAL CARE losionom, zatim slijedi analiza kože lica, emulgiramo sa GEL SUPER PURIFIANT te nježno uklonimo s mokrom blazinicom i toniziramo s HERBAL CARE losionom. Nakon toga umasiramo GREEN PEEL od 2 grama biljaka i nježno ga uklonimo s kože lica. Na lice nanesemo ampulu i masku (15 minuta stoji na licu), kada uklonimo masku napravimo masažu lica sa SKIN ELIXIROM te za kraj nanesemo OPTIMUM PROTECTION CREAM SPF 20.

Indikacije: Aktivira cirkulaciju kod blijede ili suncu izložene kože, sprječava prve bore i linije, u slučaju pretjeranog orožavanja, detoksifikacija kože, regeneracija vrata i dekoltea, podržava detoksikaciju i čvrstoću kože, kod pigmentnih poremećaja , pilarna keratoza

GREEN PEEL FRESH UP

Cilj tretmana je OSVJEŽENJE kože lica. Ovim nježnim postupkom, koža se ne guli nego se stimulira i osvježuje prirodnim travama. Stimulira se cirkulacija krvi, otvaraju se pore i koža je sada spremna da apsorbira sastojke iz njege kože koja slijedi. Ten se doima svjetlijim, svježijim i odmorenim.

Postupak tretmana: Tretman počinje s osnovnim čišćenjem kože sa SUPER SOFT CLEANSEROM i toniziranjem kože s HERBAL CARE losionom, zatim slijedi analiza kože lica, emulgiramo sa GEL SUPER PURIFIANT te nježno uklonimo s mokrom blazinicom i toniziramo sa HERBAL CARE losionom. Nakon toga umasiramo GREEN PEEL od 1 grama biljaka i nježno ga uklonimo sa kože lica. Na lice nanesemo ampulu i masku (15 minuta stoji na licu), kada uklonimo masku napravimo masažu lica s CERADERM PREFESIONAL kremom  te za kraj nanesemo odgovarajuću kremu za određeni tip kože.

Indikacije: Instant osvježenje za regeneraciju, vitalnost i borbu protiv prijevremenog  starenja, brzo omekšanje previše keratozne (grube) kože i tretiranje nečistoća, brzi učvršćujući učinak, intenzivna njega za ravnomjernu boju tena

zaperatite nas 

© KRINEA 2021. SVA PRAVA PRIDRŽANA.