NJEGA TREPAVICA

EKSTENZIJE TREPAVICA

 

Ekstenzije trepavica – duge trepavice nisu više nešto sa čime morate biti rođeni. Individualno ljepljenje jedna ili više trepavica na vaše prirodne trepavice koje moraju biti barem 3-4 mm duge sa specijalnim ljepilom koje je slično kirurškom ljepilu daju punoću i dužinu vašim trepavicama smanjujući potrebu za šminkanjem.


Bez obzira da li ste stalni klijent salona ili dolazite prvi puta, potrudit ćemo se da dobijete najbolju moguću uslugu materijala. Gustoća postavljanja ovisi o vašim željama i izgledu koji želite postići – prirodan ili pak glamurozan. Duljinu i debljinu trepavica uvjetuje i vaša prirodna trepavica- njezina duljina i debljina.

Profesionalno šminkanje

 

Profesionalnim šminkanjem u Estetskom centru Krinea garantiramo kvalitetom, naših proizvoda odabirom profesionalnog make-up-a.
Svatko želi barem jednom zablistati i pokriti svoje nedostatke na licu. Ono što vam možemo garantirati je da ćemo pokriti nedostatke, a naglasiti ljepotu što će te postići uz profesionalnost našeg make-up artista. Želimo naglasiti da poštujemo vaše želje i prilagodimo se 100% vama.
U Estetskom centru Krinea u ponudi imamo dnevni i svečani make – up. Bitno je naglasiti da je svečani make – up nešto jači nego što je klasični dnevni make – up .

LASH LIFT I BOJANJE TREPAVICA

Lash lift je bezbolan keratinski tretman neagresivnog uvijanja i podizanja trepavica koji je osmišljen za sve žene koje ne žele ekstenzije, a žele lijep i zavodljiv pogled. Ovaj tretman sve više dobiva na popularnosti jer je jednostavniji od stavljanja trajnih umjetnih trepavica, jeftiniji i lakši za održavanje, a može jako dobro izgledati, a efekt ovisi o vašim trepavicama.

Lash lift čini upravo to što mu naziv govori – podiže, uvija i daje definiciju vašim trepavicama, koje su u kombinaciji s bojanjem, tamnije i primjetnije.

Rezultat traje od 6-8 tjedana. Ako imate dulje trepavice, čak vam više niti neće biti potrebna maskara.

Priprema za tretman podizanja trepavica

Potrebno je doći čistih trepavica i ne preporučuje se nošenje maskare 24 sata prije kako ne bi bilo ostataka na trepavicama.

Kako izgleda lash-lifting tretman?

Trepavice se prvo očiste i odmaste. Nakon toga se lijepi zaštita na donje trepavice – kako se ne bi one krivo uvile. Na gornji kapak lijepi se silikonski “jastučić” (veličina ovisi o duljini trepavica), te se trepavice  premazuju nježnim ljepilom koje je topivo u vodi i lako se uklanja – kako bi ostale uvijene na jastučiću.

Slijedi proces trajnog uvijanja: na korijen trepavica najprije se nanosi preparat za uvijanje- aktivator, koji se, nakon što odstoji neko vrijeme, uklanja vatenim štapićem. Zatim se stavlja drugi preparat koji fiksira trepavice – koji ponovo mora odstajati. Poslije toga na redu je bojanje kako bi trepavice bile izražajnije (boju se nanosi i na donje trepavice). Boja odstoji još nekoliko minuta pa se očisti te se skida gornji jastučić. Zatim se čiste oči od ostatka ljepila ili boje i nanosi se njegujući preparat za trepavice s keratinom.

Kako se ponašati nakon tretmana?

Nakon tretmana trepavice se 24 sata ne smiju močiti – izbjegavajte vodu, pranje vodom ili nekim sredstvima za čišćenje lica, saunu i solarij te uvijanje trepavica uvijačem, a ne preporučuje se niti korištenje maskare taj prvi cijeli dan.


zaperatite nas 

© KRINEA 2021. SVA PRAVA PRIDRŽANA.