PERMANENT MAKE UP

PERMANENTNI MAKE UP

U današnje vrijeme težimo savršenom, prirodnom izgledu. Želja svake žene je izgledati savršeno, a potrošiti što manje vremena na uređivanje. Permanent make up vam pruža mogućnost probuditi se savršen. Samo malo boje na usnama, totalno mijenja vaš izgled.

Odgovarajuća boja koja se bira prema toplim i hladnim tonovima, upotpunjuje svaki izgled i poklanja savršen sjaj, sklad i snagu.

Samim tretmanom uspijevamo od tankih usnica napraviti punije, podignuti spuštene uglove, zagladiti konture koje s godinama gube svježinu i jednostavno napraviti SAVRŠEN OBLIK.

Microblading tehnika iscrtavanja obrva

Japanska metoda iscrtavanja obrva – HIT MEĐU ŽENAMA! Metoda koja je napravila veliku revoluciju po pitanju uljepšavanja obrva. Savršeno rješenje ako su vaše prirodne obrve zbog nestručnog čupanja prestale rasti, niste zadovoljni oblikom, prerijetke su i dosadilo vam je jutarnje crtanje. Idealno rješenje za rijetke i svijetle dlačice! Prirodan oblik obrva je onaj oblik s kojim smo rođeni, netaknute, neočupane i često spojene, ali to je daleko od onog čemu se u današnje vrijeme teži.

ŠTO JE TO JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA?

U ovoj metodi se ne koristi aparat, već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. To je postupak kojim se iscrtava dlačica (obrva) u smjeru rasta prirodne obrve. Pigment se aplicira u površinski sloj epiderma i veže za ćelije tog sloja kože i samim tim traje onoliko koliko i same ćelije. U postupku se koriste vrhunske mineralne boje, koje su netoksične i hipoalergene. Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekt šminke, već se stvara prirodan izgled obrva. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih. Rezultat je toliko prirodan da je razlika između prirode i iscrtane dlačice gotovo neprimjetna.

TKO BI SE TREBAO ODLUČITI NA JAPANSKU METODU ISCRTAVANJE OBRVA?

Prečesto čujem od djevojaka i žena izjave poput: “grozne su mi obrve”, “potpuno nejednako mi rastu”, “lijeva mi je drugačija od desne”, “pretanke su”, “predebele su”, “ne znam ih oblikovati…“, “kada ih oblikujem, popunim i iscrtam obrve, samo trenutno sam riješila problem“ – RIJEŠITE TRAJNO „PROBLEM OBRVA“! Njegovane i idealno oblikovane obrve, koje dobivate japanskom metodom iscrtavanja, mogu vam ujutro uštedjeti vrijeme za šminkanje. Obrve se mogu činiti bez značaja na prvi pogled, ali kada obratite pozornost na detalje, shvatite da oblik vaših obrva može bitno utjecati na cjelokupan izgled. Idealan oblik obrva razlikuje se, dakako, od jedne osobe do druge zato što imamo različite crte lica. Zato i kod japanskog iscrtavanja obrva svaka žena dobije isključivo obrve koje pristaju samo njoj i ni jednoj drugoj ženi.

POSTUPAK ISCRTAVANJA OBRVA

Tretman započinje pregledom prirodnih obrva i razgovorom o željenim obrvama. Vaše dlačice se ne čupaju niti briju, uklanjaju se samo one koje su van željenog oblika, ostatak ostaje, a crtanje se vrši između njih, kako bi se maksimalno iskoristila svaka dlačica. Zatim posebnim šestarom mjerimo simetriju lica i tim postupkom dolazimo do 100% željenih obrva. Nakon određivanja oblika u kojem se koristimo zlatnim rezom, bira se boja prema prirodnoj boji kose. Postupak samog crtanja je gotovo bezbolan, te nakon tretmana nema natečenosti. Tretman traje cca 1 sat. Neposredno nakon tretmana obrve će biti guste, i puno tamnije od konačnog rezultata. Obaveznom korekcijom nakon 2-3 tjedna, mogu se ispraviti male nepravilnost, dodati boja i gustoća. U praksi je moguće napraviti i više korekcija, što uvjetuje tip kože. Nakon tjedan dana iscrtane obrve se smanje 10-15%, a izgubi se i do 40 % boje. Nakon tretmana klijentica dobiva uputstva o posttretmanskoj njezi i odgovarajuću kremicu za njegu. Ne preporučuje se 7 dana izlaganje Suncu, solariji, saune, bazeni, agresivni tretmani lica, puder i šminka preko obrva. Higijena pri japanskom iscrtavanju obrva je na najvišem nivou!  Sve što se koristi u radu je za jednokratnu upotrebu i sterilno. Ne postoji mogućnost alergije na pigmente. Poželjno je na naručeni termin doći bez šminke. Sam postupak iscrtavanja izvodi isključivo Valentina Benčić, certificirani PERMANENT MAKE UP ARTIST.

 

DA LI JE SAM POSTUPAK ISCRTAVANJA BOLAN?

Sam tretman iscrtavanja dlačica je skoro pa bezbolan, tako je i trenutna bol najsličnija čupkanju dlačica. Stoga, nema razloga da zbog bojazni od bolova odustajete od tretmana!

KAKO ODREDITI BOJU OBRVA?

Boja obrva bi trebala biti jednaka ili nijansu-dvije svjetlija ili tamnija od prirodne boje vaše kose.

 

KOJI FAKTORI I UTJEČU NA TRAJNOST BOJE?

VANJSKI: agresivni tretmani lica (sve vrste peelinga) kreme s kiselinama, Sunce, solarij,laser…

UNUTRAŠNJI: masna koža,razne bolesti kože (dermatitis, keratoze, perutanje kože)ožiljci od trajne šminke

LJUDSKI FAKTOR: ovisi o adekvatnoj posttretmanskoj njezi i pridržavanju uputstva.

zaperatite nas 

© KRINEA 2021. SVA PRAVA PRIDRŽANA.