MASAŽE

MASAŽE

Drevna indijska poslovica glasi da bolesti ne prilaze onom tko se masira svaki dan. Masaža je jedna od najpoznatijih metoda opuštanja i liječenja. Masaža obuhvaća niz različitih tehnika, ali bazira se na pritiskanju, lupkanju, istezanju i glađenju mišića i vezivnog tkiva različitim intenzitetom. Masaža snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, masaža opušta tijelo psihički i fizički.

Aroma masaža

Aroma masaža je masaža koja uz pomoć individualno prilagođenih esencijalnih ulja ima ogromno pozivitno djelovanje na raspoloženje. S ovom masažom možemo znatno reducirati bol, uspješno otkloniti napetost, obnoviti vitalnost i uliti dodatnu životni energiju.

 220 kn – 55 min

Parcijalna masaža

U parcijalnoj masaži se posvetimo problemu koji vam stvara napetost. Najčešće su to leđa ili noge.

120 kn – 30 min

Masaža toplim školjkama

Lava Shell masaža je kombinacija tradicionalnog i modernog pristupa zdravlju i opuštanju. Ova masaža ima “priču” a ima i tehniku kojom djeluje na dušu i tijelo istodobno. Nakon masaže klijenti se osjećaju energetski, mentalno i fizički oporavljeno, njegovano i… razmaženo.

300 kn – 75 min

Anticelulitna masaža

Je ručna masaža kojom se posebnim pokretima pokreće cirkulacija krvi i limfe u dubljim slojevima i vezivnom tkivu. Pokret se bitno razlikuje od klasične masaže. Pokreti su čvršći i jači kako bi “razbili” celulit. Uvijek je potrebno odraditi više tretmana.

130 kn – 30 min

Bodywraping s anticelulitnom masažom

U ovom tretmanu je uključena anticelulitna masaža i umotavanje u foliju te grijanje termo dekom.

200 kn  90 min

Klasična masaža

Klasična masaža dovodi do osjećaja opuštenosti  i ugode i posjeduje opće smirujuće djelovanje. Često se koristi i kod sportaša, kao zagrijavajuću tehniku i pripremu osobe za jače tehnike, odnosno za sportsku masažu. Odlična je za opuštanje napetosti u mišićima i vraćanje energije nakon ozljeda.

200 kn – 55 min

HOT STONE MASAŽA

Hot-stone masaža ili masaža vrućim kamenjem je posebni pristup za dubinsko opuštanje mišića. Većina ljudi toplinu kamenja doživljava kao izuzetno ugodan tretman i uvijek mu se rado vraćaju. Hot-stone masaža je dobra za ljude kojima često imaju hladne određene dijelove tijela zbog problema s cirkulacijom, uglavnom su u pitanju ekstremiteti tijela. Također je vrlo povoljna za one koji imaju problema sa napetošću u mišićima, a preferiraju lagane masaže. Toplina opušta mišiće. Kamenje je najčešće bazalt, crni vulkanski kamen koji jako dobro upija i zadržava toplinu. Zagrijani, glatki oblutci se postavljaju na ključne točke na tijelu čime se postiže bolja prokrvljenost, a u konačnici i bolje opuštanje Vašeg tijela.

250 kn – 60 min

Glamour masaža

Glamour masaža s svijećom od arganovog ulja je apsolutni top proizvod za sve ljubitelje masaže. Izvanrednog je mirisa i teksture. Koža poprima baršunsat i svilenkast izgled. Veoma je ugodan osjećaj zbog temperature koja je identična ljudskoj.

350 kn – 60 min

Maderoterapija

Maderotarepija se obavlja na uljem premazanoj koži s pomoću drvenih valjaka različitih tekstura. Valjcima se ponavljaju serije pokreta stalnim pritiskom na duboki celulit i masne stanice. Stimulira se limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina, ubrzavamo cirkulaciju te potičemo brže trošenje masti.

250 kn – 60 min

Masaža stopala

80 kn – 30 min

Masaža ruku

65 kn – 30 min

Maderoterapija paket od 10 tretmana

2500 kn

Maderoterapija + termo deka 10 tretmana

3000 kn

Maderoterapija paket od 5 tretmana

1250 kn

Maderoterapija + termo deka 5 tretmana

1500 kn

Maderoterapija + termo deka 10 tretmana

3000 kn

Maderoterapija + termo deka

300 kn

zaperatite nas 

© KRINEA 2021. SVA PRAVA PRIDRŽANA.