NJEGA RUKU I NOGU

NJEGA RUKU

 

Manikura

Svi volimo imati lijepe i njegovane nokte. Ovaj tretman se sastoji od skraćivanja nokti, obrađivanja kutikule te nanošenja kreme i ulja.

 

Spa manikura

Ovaj tretman se sastoji od skraćivanja nokti, obrađivanja kutikule, piling ruku, parafin kupke, lakiranje noktiju, završna hranjiva krema.

 

Lakiranje

 

SHELLAC trajni lak

Zašto je Shellac drugačiji od svega što ste do sada probali?

  Shellac tehnologija pomoću malih kanalića u laku omogućava da nokat diše, a aktivne hranjive supstance koje su dodane u lak hrane i vlaže nokat te ga štite  od bilo kakvih oštećenja. Lako se nanosi, postojan je kao gel i lako se skida. Garantira visoki sjaj dva tjedna i moguće ga je aplicirati na gel, a jednako tako ga je lako otkloniti.Brzo se suši i otporan je odmah nakon nanošenja na grebanje i guljenje ili kojekakva druga oštećenja, bilo da su vam ruke često vlažne ili puno tipkate na tipkovnici Vašeg računala. Nokti sa Shellackom postaju otporniji i tvrđi, a namaz je prirodan i tanak. Tretman se sastoji od obrađivanja kutikule, oblikovanja noktiju, nanošenja Shellack-a , hranjivog ulja za kutikulu i završna krema za ruke.

 

Skidanje trajnog laka

Skidanje trajnog laka  acetonom i folijom te matiranje ploču nokta sa polirnim blokom i blokom za sjaj.

 

Smoothing gel za jačanje

 

Parafinska maska

Parafinske kupke pogodne su za intenzivnu njegu, vlaženje, stimulaciju i dubinsko čišćenje kože ruku i stopala, posebno za ublažavanje reumatskih tegoba.

Tretman je izuzetno koristan kod osoba sa suhom i umornom kožom te osobama koje su puno u kontaktu s vodom ili raznim kemikalijama.

Zbog ugodne topline, parafinska kupka je iznimno blagotvorna kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa.

Prije parafinske kupke stopala preporuča se napraviti manikura ili pedikura tj. otklanjanje naslaga debele, odumrle kože.

Parafin ima vrlo umirujući terapeutski efekt za kožu a također se koristi za opuštanje mišića i mišićne boli.  Parafin pojačava mikro cirkulaciju u koži, hidratizira kožu tako da na njenu površinu izvlači vlagu iz donjih slojeva kože,  tvori okluzivnu masku ( bez pristupa zraka i vlage) koja stvara idealno okruženje za bolji prodor nanesenog proizvoda (hranjive maske) što rezultira optimalno hidratiziranom i nahranjenom kožom.

 

Skidanje gela

 

Gel na prirodne nokte

U tretman je uključeno pogurivanje i obrađivanje kutikule, oblikovanje nokti, nanošenje gela na prirodne nokte te lakiranje gelom  ili trajnim lakom u boji. I za kraj nanošenje završne kreme i ulje oko kožice.

 

Umjetni nokti – Ugradnja

U tretman je uključeno pogurivanje i obrađivanje kutikule, oblikovanje nokti, produživanje nokti na šablonu, nanošenje gela na nokte te lakiranje gelom  ili trajnim lakom u boji. I za kraj nanošenje završne kreme i ulje oko kožice.

 

Umjetni nokti – Korekcija

U tretman je uključeno pogurivanje i obrađivanje kutikule,rašpanje izraslog gela, oblikovanje nokti, nanošenje gela na nokte te lakiranje gelom  ili trajnim lakom u boji. I za kraj nanošenje završne kreme i ulje oko kožice.

 

NJEGA STOPALA

 

Estetska pedikura

Sastoji se od kupke, pregleda stopala i odstranjivanja manjih nakupina zadebljane kože te obrade nokta, lakiranja i njege hranjivom kremom. Ovu vrstu pedikure preporučamo osobama koje nemaju urasle nokte, kurje oči i ispucalu kožu.

 

Kurje oko / Urasli nokat

Samo uklanjanje kurjeg oka ili uraslog nokta bez pedikure.

 

Medex pedikura

Sastoji se od kupke, pregleda stopala, uklanjanje zadebljanja kože, vađenje uraslih noktiju i kurjih očiju, oblikovanaj noktiju te uređivanje stopala, njega stopala. Preporuča se klijenticama i klijentima koji imaju problema sa zadebljanom kožom, uraslim noktima i kurjim očima.

 

Mavex pedikura

Bez vode i bez skalpela! Mavex pedikura u kojoj se ne koristi tradicionalan način pedikure s omekšavanjem suvišne kože sa vodom i potom odstranjivanje skalpelom, kod Mavex pedikure koriste se posebni flasteri na bazi voćnih kiselina  koji prirodno otapaju višak kože koji se odstranjuje špatulicom. Izrazito dobra za dijabetičare.

 

zaperatite nas 

© KRINEA 2021. SVA PRAVA PRIDRŽANA.